De Phicoop heeft een uitgebreide bakkerij waar de schappen elke dag worden voorzien van verse producten. Indien u als klant brood en / of gebak wenst te bestellen is dit uiteraard ook mogelijk.
Sinds enige tijd is het ook mogelijk brood en gebak van "Bekkerie ut Bruedje" te bestellen. Dit kunt u dan gewoon bij uw eigen supermarkt (de Phicoop) afhalen.
Of wanneer het voor u onmogelijk is de winkel te bezoeken, kunt u ook gebruik maken van onze bezorgservice.

Gommans staat voor topkwaliteit in de breedste zin van het woord. Als lid van het echte bakkersgilde staan we onder controle bij het onafhankelijke Nederlands Bakkerij Centrum om onze kwaliteit te waarborgen. Gommans gebruikt uitsluitend de beste, natuurlijke grondstoffen en is innovatief en onderscheidend ten opzichte van collega-bakkers. Hierdoor weet Gommans regelmatig prijzen in de wacht te slepen zoals onlangs de bekroning tot “top-10-bakker” van alle echte bakkers van Nederland. Ons assortiment is breed en regelmatig worden nieuwe producten geïntroduceerd om de consument telkens weer te verrassen. Op onze website treft u veel informatie over onze producten aan, en kunt u direct uw bestelling plaatsen om af te halen bij COOP Kessel. www.versbrood.nl

medewerker-brood.jpg broodafdeling.jpg